

50 Minutes = 1 CLOCK HOUR of CE Total CE = 16 hours COPE Activity #: Pending TOB: Pending

## CE on the Beach 2025

Program Agenda

Friday – July 18, 2025				
	Lectures by Kyle Sandberg, OD, FAAO			
7:00 pm to 8:40 pm	"I Saw it on the Socials": Cases that the Internet Got Wrong	2 HR TOB: D/T COPE ID 96919-GO		

Saturday – July 19, 2025  Lectures by Carolyn Majcher, OD				
8:20 to 9:10	Posterior Segment Manifestations of Systemic Disease	1 HR TOB: D/T COPE ID Pending		
9:20 to 10:10	Eye-1-1: Ocular Emergency and Trauma Grand Rounds	1 HR TOB: D/T COPE ID Pending		
	Lecture by Kyle Sandberg, OD			
10:20 to 11:10	Uveitis Refresher	1 HR TOB:D/T COPE ID Pending		
	Lecture by Carolyn Majcher, OD			
11:20 to 12:10	AMD from A to Z: Everything You Need to Know to Manage Every Stage of AMD	1 HR TOB: D/T COPE ID Pending		
	Lecture by Jeannette Wong-Powell, OD			
12:10 to 1:50	Hidden Dangers: Ocular Medication Side Effects You Need to Know!	2 HR TOB: D/T COPE ID 96948-PH		

Sunday – July 20, 2025				
Lectures by Carolyn Majcher, OD				
7:30am to 9:10	Multimodal Retinal Imaging Grand Rounds	2 HR TOB:D/T COPE ID 95837-TD		
	Lecture by Jeannette Wong-Powell, OD			
9:10 to 10:00	Neuroanatomy and Ocular Disease: An Optometric Perspective	1 HR TOB: D/T COPE ID: Pending		
	Lecture by Kyle Sandberg, OD			
10:10 to 11:00	Professional Responsibility 2025	1 HR TOB: PR COPE ID 96779-EJ		
	Lecture by Gregory Williams, PhD			
11:00 to 11:50	Human Trafficking 101: Medical & First Responder Training	1 HR TOB: HT COPE ID 96763-PB		
	Lecture by Mark Gustafson			
12:00 to 12:50	Basic Life Support (BLS) Cardiopulmonary Resuscitation (CPR)	1 HR TOB: BLS COPE ID 92177-PB		
	Lecture by Kyle Sandberg, OD			
1:00 to 1:50	Opioids and Pain Management Alternatives	1 HR TOB: D/T or OP COPE ID 96801-PH		